Soundhealing

Sound Healing vergroot je levenskracht, gezondheid en verbetert het immuunsysteem door een verhoogde en verbeterde lymfedrainage. Het stimuleert namelijk de lymfe circulatie in de bindweefsels waar schadelijke stoffen worden afgevoerd. Ook worden maag, darmen en lever gestimuleerd, de spijsvertering en ontslakking bevordert en geeft het een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt al na tien minuten en brengt energiebanen weer in evenwicht. Het is een heerlijke manier om een innerlijke reis te maken. De sessies die ik aanbiedt geef ik in Het Verre Oosten, de vrijplaats die ik met m'n man ben gestart in Wijhe, onder de rook van Zwolle. Liever op locatie? Neem dan contact met me op.

Positieve effecten

 • Diepe ontspanning
 • Verlichting van stress
 • Het loslaten van fysieke pijn en/of emotionele angst
 • Herstel van innerlijke balans en harmonie
 • Verbeterde mentale helderheid en focus
 • Meer positiviteit
 • Je energiek en vitaal voelen
 • Toegang tot diepere niveaus van innerlijke wijsheid
 • Aanwakkeren van creativiteit

contact

Esoteric Mystic Spiritual Symbol. Eye, Moonlight.
Man at Healing Session with Singing Bowl Indoors
 • 1 uur: intake (15 min) & klankschaalmassage (45 min) €77,-
 • 1,5 uur: intake (15 min), gong & klankschaalmassage (75 min) €99,-


Stuur een bericht om een afspraak in te plannen.

1 op 1 Klankschalen massage

Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Bij een uitgebreide sessie starten we met het staan in een grote klankschaal en een gong massage. Bij een gongmassage neem je plaats voor de grote gong. Ik maak gebruik van een prachtige handgemaakte Chinese Gong die uit Wuhan komt. De resonanties zullen je van top tot teen doorkruizen. Vervolgens ga je lekker liggen en starten we met de klankschalen massage. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd. Elke sessie is anders. Ik zal een combinatie laten horen van singing bowls, gong, zang / klanken en handpan.


Grey pastel blur abstract shape

Soundjourney

Een Soundjourney is een ontspannende reis – zowel fysiek als mentaal en kan verschillende effecten hebben, dat per persoon verschilt. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking in het lichaam waardoor een betere energiecirculatie ontstaat. Elke Soundjourney zal anders zijn. Wat je kunt verwachten is een klankbad met klankschalen, gongs, handpan, drum, stem en wat zich verder aandient. Je kunt met bijvoorbeeld je vrienden, familie of collega's komen. Ook faciliteer ik Soundjourneys waar je aan kunt haken bij een groep. Na een Soundjourney ben je uitgerust en heb je vaak inspiratie en energie. Wees meer dan welkom!


 • Groep (tot 5 personen) 60 minuten €155,-
 • Groep (tot 5 personen) 90 minuten €222,-
 • Aanhaken bij Soundjourney: zie aanbod op Hipsy


Liever met een grotere groep komen? Of een afspraak in plannen?

Stuur dan een berichtje.

Reserveer

Singing Bowls Top View, Sound Healing Alternative . Overhead View
Cacao Beverage, Tibetan Singing Bowl and Gemstones

Cacao & Sound

Cacao is een eeuwenoud plantmedicijn, maar no worries, je gaat er niet van trippen. Het is laagdrempelig, opent je hart en brengt bovenal verbinding. Dit is hét moment om even uit de dagelijkse hectiek te stappen en niets te moeten. We drinken de cacao zoals dat vroeger ook gebeurde; als een medicijn, dus met een intentie. Om je hart verder te openen en dieper in de intentie te zakken wordt de ceremonie begeleid met mooie klanken en meditatie. Zo kun je het medicijn helemaal ontvangen en kom je heerlijk tot rust. Verwacht een klankbad met klankschalen, gongs, handpan, drum, stem en wat zich verder aandient. Je kunt met een partner komen, je gezin, vrienden of collegas. Ook faciliteer ik Cacao & Sound waar je aan kunt haken bij een groep. Kom je ook?

 • Duo sessie (2 personen) 60 minuten €122,-*
 • Duo sessie (2 personen) 90 minuten €177,-*
 • Groep (tot 5 personen) 60 minuten €155,-*
 • Groep (tot 5 personen) 90 minuten €222-*
 • Aanhaken bij Soundjourney: zie aanbod op Hipsy


*. plus €7,50,- p.p voor de ceremoniële cacao.

 • Liever met een grotere groep komen? Of een afspraak in plannen?
 • Stuur dan een berichtje.


Good to know

Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en in de eerste 3 maanden van de zwangerschap. De trillingen door de klankschalen veroorzaakt zijn intens en voor een gezond mens geen enkel probleem. Metaal verwerkt in een pacemaker of ICD, kan gaan meetrillen en schade veroorzaken. Dit geldt ook voor metaal gebruikt voor herstel of versteviging van botbreuken.


Cacao is een hart openend plant medicijn. Mocht je hier nog niet bekend mee zijn, is het goed te weten dat cacao een zowel verzachtend als een energie verhogend effect kan hebben. De uitwerking kan per persoon en per moment verschillen, maar is over het algemeen subtiel. In sommige gevallen wordt geadviseerd om geen/minder cacao te nemen, bijvoorbeeld bij het gebruik van antidepressiva op basis van MAO, bij een hoge bloeddruk en bijbehorende medicijnen, bij hartproblemen en bij zwangerschap/ borstvoeding. Raadpleeg bij twijfel een arts. Ik geef geen medisch advies, maar je kunt natuurlijk altijd met me overleggen. Mocht je ondanks deze waarschuwingen toch aan een klankschaalsessie meedoen, is dit geheel op eigen risico.

Witchcraft Elements. Hand Drawn in Clean Modern Style. Wiccan Themed Illustrations, Mysticism, Spiritualism.

Connector

Evelien

Bosch

Let's Connect

Esoteric Mystic Spiritual Symbol. Eye, Moonlight.

Via instagram geef ik een inkijkje in mijn leven. Op Hipsy zie je welke events er op de planning staan. In de Telegram app hou ik je op de hoogte wat we allemaal bekokstoven op onze Vrijplaats Het Verre Oosten. Als je je wilt aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief, kan dat hier. Wees meer dan welkom en join the tribe. Ik hoop je te zien bij een verdiepende gathering, retreat, zweethut, cacaoceremonie, vrouwencirkel, tantra workshop of iets anders moois dat we organiseren.


Vragen kun je ook stellen per mail. Ik beantwoord ze met liefde.

Mail

Instagram Outline Logo
brand-linkedin
Simple Vimeo Icon