Evelien

Bosch

Connector

Zwevelien

Wie zou je zijn zonder de gedachte

dat je indruk moet maken?~ Byron Katie

Als een ware Zwevelien flirt ik graag met het leven. Van dansen in het gras op m’n naakte voeten tot genieten van een kopje warme thee die mijn lippen raakt. Ik zeg graag já tegen het leven.. Ook al is het soms superspannend, dat heeft me heel veel mooie avonturen gegeven: Bijzondere ontmoetingen op de meest prachtige plekken op aarde, groots en meeslepend het leven vieren en vol gas op naar het volgende spektakel. Op een gegeven moment raasde het leven maar door en kon ik niet goed voelen wat ik er nou eigenlijk van vond. Lichaamswerk heeft me geleerd om meer in contact te komen met mijn lijf, gevoel en intuïtie. Weten dat alles wat er is, er helemaal mag zijn. Er is geen goed, geen fout en geen doel. En 'ja' zeggen tegen een eigen nee is ook helemaal oké.


In de ceremonies die ik faciliteer laat ik je graag ervaren hoe het is om je levensenergie volop te laten stromen, waardoor er meer ruimte komt voor creativiteit, sensualiteit, kracht en rust. Dit doe ik in vrouwencirkels, tantra workshops, cacao ceremonies en met klankreizen. Wil jij ook weer volop shinen door jouw vuur te laten branden? Join the Tribe!


Connector

Evelien

Bosch

A Person Holding a Tibetan Singing Bowl

Soundhealing

In sound we are born, in sound we are healed ~ Mehtab Benton

Verlang je naar een betere nachtrust? Meer energie? Een sterk immuunsysteem? Ontspanning en comfort? Liefdevolle aandacht? Dan wil je dit misschien eens proberen…


Een Sound Healing is een ontspannende reis – zowel fysiek als mentaal en heeft op iedereen een andere uitwerking. Van een diepe ontspanning, verbeterde mentale helderheid en focus tot aan het herstel van innerlijke balans en harmonie. Ik geef 1 op 1 klankschalen massages, soundjourneys voor gezinnen, vrienden, collega's en ik faciliteer cacao & sound ceremonies. Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact met me op als je dit wilt ervaren.Tantra

One is not in love, one is love ~osho

Wil jij weer volop shinen door jouw vuur te laten branden? In de tantra cursussen die ik faciliteer, bied ik een veilige, fijne setting waar plezier & verbinding centraal staat. Verbinding met je lijf, met jezelf, met je sensualiteit en met de ander.


Light My Fire is een 4 weekse cursus waarin we zorgen dat jouw vuur (weer) brandt door te connecten met jezelf en met anderen. Dat doen we in een vrouwencirkel met tantra oefeningen. En nu hoor ik je denken. Tantra? Is dat niet iets met seks? En dan ook nog eens met een zooitje vrouwen bij elkaar? Ik kan je geruststellen: je bent in deze cursus niet seksueel intiem met andere vrouwen en je doet geen seksuele handelingen in de groep. Tantra gaat om speelsheid, verdieping en connectie. Dat gun ik jou ook.


Samen met je partner een cursus volgen? Ik maak sessies op maat, zodat jullie op een liefdevolle manier weer connecten met elkaar. Een afspraak maken? Stuur dan vrijblijvend een mailtje. Meedoen met LIght My Fire? Check dan de data op m'n hipsy pagina.


Cacao Beverage, Tibetan Singing Bowl and Gemstones

Cacao ceremonie

Food of the gods

Cacao is een eeuwenoud plant medicijn, maar no worries, je gaat er niet van trippen. Het is laagdrempelig, opent je hart en brengt bovenal verbinding. Een cacao ceremonie is hét moment om uit de dagelijkse hectiek te stappen en niets te moeten. Ik faciliteer cacaoceremonies op maat en organiseer Cacao & Sound in Het Verre Oosten. Daarbij drinken we de cacao zoals dat vroeger ook gebeurde; als een medicijn, dus met een intentie. Om je hart verder te openen en dieper in de intentie te zakken wordt de avond begeleid met mooie klanken en meditatie. Zo kun je het medicijn helemaal ontvangen en kom je heerlijk tot rust.

Silhouette of a Woman in the Sunset

Light My Fire

Feminine weekend retreat

5 - 7 juli 2024

Welkom in het verre oosten, wijhe

Verlang jij ernaar je vuur te laten branden en samen met gelijkgestemde vrouwen een betoverend weekend te beleven? Stap dan in de magie van het 'Light My Fire Retreat'! Evelien Bosch neemt je graag mee in de betoverende wereld van sisterhood en sensuele vrouwelijkheid, waar je uit je hoofd in je lijf stapt.


Het Verre Oosten

vrijplaats voor connectie en creatie

In 2021 zijn m’n man en ik samen de Vrijplaats ‘Welkom In Het Verre Oosten’ gestart, omdat we onze droom wilden gaan leven: Wonen in het groen en het land beschikbaar stellen aan like-minded people. Het Verre Oosten is een een groepsaccommodatie voor connectie en creatie. Een vrijplaats in Wijhe, een dorp onder de rook van Zwolle, waar niets hoeft en (bijna) alles mag. Samen met jou maken we de wereld graag weer een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf en elkaar. Benieuwd wat voor retreats en gatherings we faciliteren, of wil je er zelf iets organiseren? Check dan de website van Het Verre Oosten.


Mystic Sun Symbol Illustration

Let's Connect

Esoteric Mystic Spiritual Symbol. Eye, Moonlight.

Via instagram geef ik een inkijkje in mijn leven. Op Hipsy zie je welke events er op de planning staan. In de Telegram app hou ik je op de hoogte wat we allemaal bekokstoven op onze Vrijplaats Het Verre Oosten. Als je je wilt aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief, kan dat hier. Wees meer dan welkom en join the tribe. Ik hoop je te zien bij een verdiepende gathering, retreat, zweethut, cacaoceremonie, vrouwencirkel, tantra workshop of iets anders moois dat we organiseren.


Vragen kun je ook stellen per mail. Ik beantwoord ze met liefde.

Mail

Instagram Outline Logo
brand-linkedin
Simple Vimeo Icon