Evelien

Bosch

Connector

Zwevelien

Wie zou je zijn zonder de gedachte

dat je indruk moet maken?

Als een ware Zwevelien flirt ik graag met het leven. Van dansen in het gras op m’n naakte voeten tot genieten van een kopje warme thee die mijn lippen raakt. Ik zeg graag já tegen het leven.. Ook al is het soms superspannend, dat heeft me heel veel mooie avonturen gegeven: Bijzondere ontmoetingen op de meest prachtige plekken op aarde, groots en meeslepend het leven vieren en vol gas op naar het volgende spektakel. Op een gegeven moment raasde het leven maar door en kon ik niet goed voelen wat ik er nou eigenlijk van vond. Lichaamswerk heeft me geleerd om meer in contact te komen met mijn lijf, gevoel en intuïtie. Weten dat alles wat er is, er helemaal mag zijn. Er is geen goed, geen fout en geen doel. En 'ja' zeggen tegen een eigen nee is ook helemaal oké.


In de ceremonies die ik faciliteer laat ik je graag ervaren hoe het is om je levensenergie volop te laten stromen, waardoor er meer ruimte komt voor creativiteit, sensualiteit, kracht en rust. Dit doe ik in vrouwencirkels, tantra workshops, cacao ceremonies en met klankreizen. Wil jij ook weer volop shinen door jouw vuur te laten branden? Join the Tribe!


Connector

Evelien

Bosch

Het Verre Oosten

vrijplaats voor connectie en creatie

In 2021 zijn m’n man en ik samen de Vrijplaats ‘Welkom In Het Verre Oosten’ gestart, omdat we onze droom wilden gaan leven: Wonen in het groen en het land beschikbaar stellen aan like-minded people. Het Verre Oosten is een een groepsaccommodatie voor connectie en creatie. Het is een vrijplaats in Wijhe, een dorp onder de rook van Zwolle, waar niets hoeft en (bijna) alles mag. Samen met jou maken we de wereld graag weer een stuk mooier door mensen te verbinden met zichzelf en elkaar. Meer weten? Check dan de website van Het Verre Oosten.


Mystic Sun Symbol Illustration

Let's Connect

Esoteric Mystic Spiritual Symbol. Eye, Moonlight.

Mail

Via instagram geef ik een inkijkje in mijn leven. Op Hipsy zie je welke events er op de planning staan. In de Telegram app hou ik je op de hoogte wat we allemaal bekokstoven op onze Vrijplaats Het Verre Oosten. Wees meer dan welkom, join the tribe en meld je aan, Ik hoop je te zien bij een verdiepende trainingen, retreat, zweethut, cacaoceremonie, vrouwencirkel, tantra workshop of iets anders moois dat we organiseren.


Vragen kun je ook stellen per mail. Ik beantwoord ze met liefde.

Instagram Outline Logo
brand-linkedin
Simple Vimeo Icon