Evelien

Bosch

Presenter

Fotocredit Samuel van Leeuwen

Evelien

Instagram Outline Logo
brand-linkedin
Simple Vimeo Icon

Verhalen en kennis delen, waardoor er meer

begrip en verbinding ontstaat.

Als razende radio reporter het land door bij BNN, de sterren der aarde interviewen als presenter bij MTV, jeugdprogramma's zoals Willem Wever bij NCRV en armoedebestrijding op tv bij Wilde Ganzen. Met een goedgevulde rugzak vol magische momenten heeft Evelien zich ontwikkeld tot een betrokken interviewer en presentator. Haar doel is om mensen te verbinden met zichzelf en elkaar. Dat doet ze door verhalen te delen. Dit kan zijn als presentator in beeld, als moderator op jouw event of met haar stem als voice over.

Evelien Through Space and time
Simple Vimeo Icon

Moderator

Mystic Moon Phases Illustration

Bevlogen, enthousiast, geïnteresseerd

Wil je een bevlogen, enthousiaste, geïnteresseerde, ad-rem dagvoorzitter? Dan moet je bij Evelien Bosch zijn. Met haar professionaliteit, grondige voorbereiding, gezonde dosis humor en improvisatietalent weet ze de sprekers en het publiek in te pakken. Rode draad in haar carrière is om mensen te inspireren, te motiveren en te verbinden. Haar presentatiestijl is dynamisch en sympathiek, gebaseerd op ervaring bij een reeks evenementen: van het leiden van debatten bij de KRO-NCRV, DutchCulture en Coolpolitics tot events van TivoliVredenburg, Eurosonic/Noorderslag en ADE.


Evelien denkt graag mee over de inhoud van je evenement. Door haar jarenlange ervaring als programmamaker en presentatrice weet ze goed hoe de informatie het beste bij jouw doelgroep terecht komt. Ze duikt elke keer weer in een nieuw onderwerp en weet dat eigen te maken. Evelien is een grote toevoeging aan ieder event en wordt daarom vaak gevraagd als terugkerend dagvoorzitter door haar opdrachtgevers.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken of Evelien iets voor jouw event kan betekenen.

Contact

Voice-over

Naturel, fris, vriendelijk

Ben je op zoek naar een ervaren en enthousiaste voice-over of stemacteur met een naturel, fris, vriendelijk of enthousiast stemgeluid? Dan moet je bij Evelien Bosch zijn. Jouw verhaal wordt professioneel, goed en snel opgenomen. Van radio en tv-commercials tot online video’s, e-learnings en animaties. Dit kan in haar eigen opnamestudio of op locatie. Met Eveliens stem ben je er van verzekerd dat jouw doelgroep luistert en jouw verhaal echt hoort.

Wil je geheel meer informatie of een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact op.Aesthetic Abstract Shapes

Contact

Ceremonieel

Spreker

Liefdevolle verbinding

Evelien viert niets liever dan de liefde. Hoe mooi is het om stil te staan bij de verbinding die je met iemand hebt? Soms is het moeilijk om dat onder woorden te brengen en dat is precies waar Evelien je bij kan helpen. Dit kan bij een bruiloft, jubileum en zelfs bij een uitvaart zijn.

Eveliens betrokkenheid zorgt voor een uiterst persoonlijke en intieme ceremonie, die je laat stralen en jou en je gasten raakt. Dat kan op een traditionele manier of misschien wel met een vleugje spiritualiteit. We zoeken samen naar een manier die bij jou past. Wil je dat jouw ceremonie net dat extraatje heeft, niet te zoetsappig is en vol passie, humor en liefde gebracht wordt? Dan ben bij Evelien aan het juiste adres.

Scrapbook Triple Hearts Scribble

Ja, ik wil

“Op onze bruiloft nam Evelien iedereen mee in ons levensverhaal, zo persoonlijk en met zoveel aandacht en humor. Evelien heeft de gave om van een ceremonie echt een heel bijzonder moment te maken. We zijn haar zeer dankbaar. “ - Marjolein van Dort

Eye with Heart, Mysticism, Magic

”Door Eveliens liefdevolle aanpak voelden we ons extra bijzonder en speciaal op deze briljante dag. De ceremonie ging niet over ons maar ze maakte de ceremonie van ons.” - Jeppe Licht

Single Line with Heart

Mensen verbinden, informeren en inspireren, dat is wat Evelien graag doet. Met haar sociale onderneming Bosch Producties maakt ze video’s en podcasts die de passie en drijfveren van mensen laat zien. Maatschappelijke, duurzame projecten en persoonlijke groei staan hierin voorop. Evelien helpt je jouw boodschap integer, overtuigend en onderscheidend over te brengen. Evelien heeft ruime ervaring met bedrijfsfilms, animaties, promotiefilms en podcasts. Zodra we de doelgroep en jouw wensen in kaart hebben gebracht, start het creatieve proces. We bedenken, schrijven en creëren het verhaal met jouw doelstelling in onze gedachten met als resultaat een verhaal waar jij anderen mee kan inspireren.

Programma

maker

Maatschappelijk betrokken

Contact

Simple Vimeo Icon

Fotocredit Samuel van Leeuwen