Silhouette of a Woman in the Sunset

Welcome to the

Light My Fire

Feminine Weekend Retreat

Light My Fire

Laat je vuur branden, zodat je shined als nooit tevoren.

Verlang jij ernaar je vuur te laten branden en samen met gelijkgestemde vrouwen een betoverend weekend te beleven? Stap dan in de magie van het 'Light My Fire Retreat'. Ga mee op een reis van tantra, lichaamswerk, cacao, soundhealing, sharings, journalling en beweging om dieper te zakken in je lichaam en jouw unieke vrouw-zijn te omarmen.

“Welkom in een weekend vol sisterhood, zelfontdekking en onvoorwaardelijke liefde.”

Niks hoeft en (bijna) alles mag

Hoe fijn is dat?!

Of je nu je vuur wilt aanwakkeren, je sensualiteit wilt omarmen, of simpelweg een weekend vol liefde en geborgenheid zoekt, hier vind je de ruimte om te groeien en volledig jezelf te zijn. Geef jezelf toestemming om te luisteren naar je intuïtie, weg van die kritische stemmetjes in je hoofd. Dit is de plek waar je niet alles alleen hoeft te dragen; je mag volop ontvangen, van anderen en van jezelf. Wat dat dan ook mag zijn. Jij bepaalt. Niks hoeft en (bijna) alles mag. Hoe fijn is dat?


Foto: Nathalie Tamaela

Esoteric Mystic Spiritual Symbol. Eye, Moonlight.

Foto: Marie Broeckman

Evelien Bosch

Evelien is hoeder van de vrijplaats ‘Welkom in Het Verre Oosten’ waar ze o.a.Tantra vrouwencirkels en Cacao & Sound ceremonies faciliteert. Het is haar droom dat elke vrouw de wijsheid en schoonheid van haar eigen lichaam leert kennen en omarmt. Ze deelt haar passie voor zelfontdekking en vrouwelijkheid met liefdevolle toewijding én met een vleugje humor; Als een ware Zwevelien met beide voetjes op de vloer. Met haar begeleiding ervaar je een warm bad van liefde, wijsheid en empowerment.

Locatie

Welkom in Het Verre Oosten

Het 'Light My Fire Retreat' vindt plaats in de Vrijplaats 'Welkom In Het Verre Oosten' te Wijhe. Een betoverende plek in de natuur. Laat je verrassen door het mooie land en stap binnen in een oase van rust en verbondenheid.

Foto & food: @puur.sann & @fennavansurksum

What to expect?

Women Hugging Each Other

Sisterhood, Sensualilteit, Tao Tantra Oefeningen, Verbinding, Journalling, Stilte, Dans, Natuur, Lichaamswerk, Vrouwelijkheid, Soundjourney, Sharings, Cacao Ceremonie, Gezelligheid, Mjammie vegan en suikervrij eten en....

Een bult Liefde

I want this

Friends hugging

Connector

Foto: Nathalie Tamaela

Moments of stillness. moments of self-care and self-soothing. Healing rituals and meditation. Dance Movement . Young woman dancing in nature background with reflection

Voor wie?

Voor jou!

Elke vrouw in wat voor vorm is welkom. Wie je ook bent of wat je ook meebrengt, alles mag er zijn. Je mooie én je minder mooie kanten. En of je nou single bent of een partner hebt, dat maakt niet uit: Dit retreat is helemaal speciaal voor jou. Samen creëren we een veilige setting waar we kunnen delen en luisteren, zonder oordeel en met een open hart.

“Dit retreat is helemaal speciaal voor jou.”

Foto: Nathalie Tamaela

Praktisch

Light my fire

weekend retreat

* Datum: Vrijdag 5, zaterdag 6, zondag 7 juli 2024.

* Tijden: Start vrijdag 16:00 uur, einde zondag ± 16 uur

* Investering: gedeelde kamer €550, p.p. / 2-persoons kamer €600,- p.p. / 1-persoonskamer €650,-

* Korting: Vriendinnen ticket, samen €100,- korting met 2-persoonskamer. Lucky Birds: Tot 03-03-2024 krijg je €50,- korting op je ticket.

*Eten: Je krijgt 3 maaltijden per dag, plus snacks en drinken. De retreat chef kookt vegan, suiker en zoveel mogelijk glutenvrij, Heb je dieetwensen? Geef het dan door.

* Benodigdheden: Alles is comleet verzorgd. Jij hoeft alleen maar fijne kleding en je toiletspullen mee te nemen.

Reviews

Celine - deelnemer Light My Fire Vrouwencirkel

“Het was een magische ervaring! Heel liefdevol en mooi.

Kan het iedereen aanraden.”

Lieke - deelnemer Light My Fire Vrouwencirkel

“Wouw wat een prachtige avonden heb ik mogen ervaren in liefdevolle verbinding met mezelf en met alle godinnen in de cirkel. Voor mij is het een zeer waardevolle ervaring en een groot cadeau voor mijn vrouwelijke zelf💗”

Bonnie - deelnemer Light My Fire Vrouwencirkel

“Het was een geweldige reis, met de prachtige vrouwen in Welkom in het Verre Oosten. Host Evelien verwelkomt je ontzettend openhartig, vrij, zonder oordeel en zorgt ervoor dat je je volledig vertrouwd en veilig voelt. Samen hebben we ervaringen gedeeld, naar elkaar geluisterd, veel verschillende tantra-oefeningen gedaan maar ook thee gedronken en gekletst. We hebben ook gedanst, gelachen, gehuild, gezongen en geknuffeld. Iedere keer kwam ik boordevol energie weer uit de sessie, ongeacht hoe ik aan de avond begon. Dit voelde als een echt kado aan mezelf, dat ik iedere vrouw zou gunnen. Ik had het niet willen missen; me te raken door mijn eigen kracht, en door al die andere lieve, bevlogen, soms zoekende vrouwen! Op een magische plek, met magische mensen. Liefde.”

moon phases mystical line

“This girl is on fire!”

Mystical Moon Phases Sparkle Illustration

Light

My Fire

Feminine Weekend Retreat

Ben je klaar om jouw vuur te laten branden en volop te gaan shinen? Het 'Light My Fire Retreat' is er voor jou!


Als je nog vragen hebt, stuur me gerust een berichtje. Ik kijk er naar uit je te zien.


Liefs, Evelien


5-7 juli 2024

Welkom in Het Verre Oosten

Wijhe


Let's Connect

Esoteric Mystic Spiritual Symbol. Eye, Moonlight.

Mail

Komt dit weekend je niet uit of wil je meer beleven? Check dan mijn agenda op Hipsy. Via instagram geef ik een inkijkje in mijn leven. In de Telegram app hou ik je op de hoogte wat we allemaal bekokstoven op onze Vrijplaats Het Verre Oosten. Als je je wilt aanmelden voor de maandelijkse nieuwsbrief, kan dat hier. Wees meer dan welkom en join the tribe. Ik hoop je te zien bij een verdiepende gathering, retreat, zweethut, cacaoceremonie, vrouwencirkel, tantra workshop of iets anders moois dat we organiseren.


Vragen kun je ook stellen per mail. Ik beantwoord ze met liefde.

Instagram Outline Logo
brand-linkedin
Simple Vimeo Icon